Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Η χειρουργική κλινική λειτουργεί με τις πλήρως ανακαινισμένες χειρουργικές αίθουσες και με γιατρό τον υπεύθυνο της Κλινικής, Γενικό Χειρουργό Δημήτρη Τσεκούρα

Image

Η χειρουργική κλινική λειτουργεί με τις πλήρως ανακαινισμένες χειρουργικές αίθουσες και με γιατρό τον υπεύθυνο της Κλινικής, Γενικό Χειρουργό Δημήτρη Τσεκούρα, ο οποίος έχει εξειδικευτεί στην ΒΧ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και στην Κλινική Μαστού του St Mary’s  Hospital του Λονδίνου.

2. Εφαρμόζει λαπαροσκοπική χειρουργική για:

  • παθήσεως των χοληφόρων (λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή)
  • κήλες (λαπαροσκοπική επιδιόρθωση βουβωνοκήλης, ομφαλοκήλης, επιγαστρικής  κήλης, μετεγχειρητικής κήλης και γενικά όλων των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος). Είναι η μοναδική χειρουργική κλινική στη Φθιώτιδα που προσφέρει αυτή τη θεραπεία
  • σκωληκοειδίτιδα (λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή). Επίσης είναι η μοναδική χειρουργική κλινική στη Φθιώτιδα που προσφέρει αυτή τη θεραπεία.
  • κύστεων ωοθήκης (λαπαροσκοπική κυστεκτομή- ωοθηκεκτομή).

Φυσικά οι επεμβάσεις αυτές γίνονται και με τις αντίστοιχες κλασικές μεθόδους

Image

Οι ειδικοί κοντά σας

Εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας

Image
Αβέρωφ 19, Λαμία 351 00
22310-31441

Ενημερωτικά Δελτία

s5 logo

Επικοινωνία

Αβέρωφ 19
ΤΚ: 35 100 Λαμία
Τηλ: +30.22310.22685
Τηλ και FAX: +30.22310.31441
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

twitter
Twitter

twitter
Facebook

twitter
RSS

twitter
YouTube
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.