Γενική Χειρουργική

Γενική Χειρουργική

Η χειρουργική κλινική λειτουργεί με τις πλήρως ανακαινισμένες χειρουργικές αίθουσες και με γιατρό τον υπεύθυνο της Κλινικής, Γενικό Χειρουργό Δημήτρη Τσεκούρα

Image

Η χειρουργική κλινική λειτουργεί με τις πλήρως ανακαινισμένες χειρουργικές αίθουσες και με γιατρό τον υπεύθυνο της Κλινικής, Γενικό Χειρουργό Δημήτρη Τσεκούρα, ο οποίος έχει εξειδικευτεί στην ΒΧ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και στην Κλινική Μαστού του St Mary’s  Hospital του Λονδίνου.

Αντιμετωπίζει όλες τις παθήσεις του μαστού (ιατρείο μαστού). Γίνεται κλινική εξέταση και αξιολόγηση των ευρημάτων, λήψη βιοψιών με πολλούς τρόπους και συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση.

  • Αντιμετωπίζει χειρουργικά δερματικές παθήσεις όπως καρκίνοι του δέρματος, σπίλους, κύστες, αποστήματα, λιπώματα και άλλους όγκους. Στην περίπτωση λιπωμάτων του μετώπου γίνεται ενδοσκοπική αφαίρεση χωρίς ορατά σημάδια (Είναι η μοναδική χειρουργική κλινική στη Φθιώτιδα που προσφέρει αυτή τη θεραπεία). Αντιμετωπίζονται παθήσεις των ονύχων και  κάλους.
  • Προσφέρει χειρουργική αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγος  με χρήση υπερήχου για χαρτογράφηση της κύστης ώστε η αφαίρεση να γίνεται με την ελάχιστη απώλεια αίματος και ιστού, άρα και  πόνου
  • Αντιμετωπίζει παθήσεις του στομάχου και του λεπτού και  παχέος εντέρου
  • Αντιμετωπίζει κιρσούς κάτω άκρων
  • Χειρουργική ενδοκρινών αδένων (θυρεοειδής, παραθυρεοειδείς αδένες)
  • Προσφέρει αντιμετώπιση παθήσεων του πρωκτού (αιμορροΐδες με την πλέον σύγχρονη μέθοδο HAL RAR με χρήση υπερήχων (Είναι η μοναδική χειρουργική κλινική στη Φθιώτιδα που προσφέρει αυτή τη θεραπεία), ραγάδα , περιεδρικά αποστήματα και συρίγγια, κονδυλώματα)
Image

Οι ειδικοί κοντά σας

Εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας

Image
Αβέρωφ 19, Λαμία 351 00
22310-31441

Ενημερωτικά Δελτία

s5 logo

Επικοινωνία

Αβέρωφ 19
ΤΚ: 35 100 Λαμία
Τηλ: +30.22310.22685
Τηλ και FAX: +30.22310.31441
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

twitter
Twitter

twitter
Facebook

twitter
RSS

twitter
YouTube
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.